Tarsus » Yerel »

Mersin - Tarsus Tem Otoyolunda Takla Atan Sebze Yüklü Pikap İçindeki 2 Kişi Yaralandı

Otoyolda sebze yüklü pikap sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybedince takla atarak ters döndü. Kaza sonucu 2 kişi yaralandı


@mersinhaber 'i takip et
Edinilen bilgilere göre kaza, sabah saatlerinde Mersin – Tarsus istikameti TEM Otoyolu Eshab-ı Kehf mevkiinde meydana geldi. İlhan Gönültaş idaresindeki 07 ARH 97 plakalı pikap ile Mersin sebze halinden alışveriş yaptıktan sonra Tarsus’a döndüğü sırada direksiyon hakimiyetini kaybetti. İçerisinde iki kişinin bulunduğu araç yolda takla atarak durabildi. Ters dönen araç üzerindeki sebze ve meyve kasaları yola savruldu. Araçta bulunan sürücü İlhan Gönültaş ile Hasan Yeniay kazadan yaralı olarak kurtulurken 112 ekipleri tarafından olay yerinde müdahale edildi. Sebze ve meyvelerin yola savrulması sebebiyle kısa süreliğine trafikte aksama meydana geldi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldığı öğrenildi.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.