Tarsus » Yerel »

Berberlerin Fiyat Tarifeleri Yenilendi Yüzde 25-40 Arası Zam Var, İşte Yeni Fiyatlar

Mersin’in Tarsus ilçesinde berberlerin fiyat tarifesi yenilendi. Yüzde 25 ile 40 arasında zam uygulanan yeni tarifeye göre saç-sakal tıraşı 50 TL oldu.


@mersinhaber 'i takip et

Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.
Pandemi döneminde uzun bir süre kapalı kalan ve son açıklanan normalleşme adımları kapsamında faaliyetlerinde devam eden berber ve kuaförler için Tarsus’ta fiyat güncellemesi yapıldı. Berberler ve Kuaförler Odası tarafından açıklanan tarifeye göre ilçede saç-sakal tıraşı 50 TL, sadece saç tıraşı 35 TL, sadece sakal tıraşı ise 25 TL olarak duyuruldu. Berber işletmelerince dükkanlara asılan tarifede çocuk tıraşı da 30 TL olarak belirlendi.
 
Yaklaşık yüzde 25-40 arası zamlanan fiyatların Pazartesi gününden itibaren geçerli olacağı öğrenildi. Tarifede en yüksek bedel ise 200 TL ile damat tıraşı oldu. Öte yandan berberler odası tarafından açıklanan fiyatların ‘azami hadleri gösterdiği’ belirtildi.
 

Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.