Akdeniz » Toroslar » Yerel » Adana »

Mersinliler Dikkat, Sıcaklıklar 10 Derece Düşecek

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden yapılan son açıklamaya göre Akdeniz Bölge geneli sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı; yüksek rakımlı yerlerde ise yoğun kar yağışlı geçecek. Yağışların Adana, Mersin, Osmaniye ve Hatay kıyı kesimlerinde kuvvetli olması bekleniyor.


@mersinhaber 'i takip et
Yapılan resmi açıklamada, "Yapılan son değerlendirmelere göre; bu gece saatlerinden sonra Adana ve Mersin çevreleri ile zamanla kıyı kesimleri başta olmak üzere Hatay’da yerel olarak kuvvetli sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor. Yağışların 1000 m üzeri yüksek kesimlerde (Toroslar mevkiinde ) yer yer yoğun kar yağışı şeklinde olacağı tahmin ediliyor. Kuvvetli yağışların oluşturabileceği ulaşımda aksamalar, su baskını, yıldırım, yağış anında kuvvetli rüzgar, yüksek kesimlerde buzlanma ve don, kuvvetli rüzgarla birlikte tipi gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır" denildi.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.