Tarsus » Yerel »

Gençler Arasındaki Alacak Verecek Meselesi Kanlı Bitti

Mersin’in Tarsus ilçesinde yaşanan alacak verecek meselesi yüzünden büyüyen kavgada bir kişi bacağından yaralandı, şüpheli iki kişiden biri yakalandı.


@mersinhaber 'i takip et

Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.
Geçtiğimiz Perşembe günü Mersin'in Tarsus ilçesinde 3 kişi arasında alacak verecek meselesi yüzünde tartışma yaşandı. İddiaya göre taraflar arasında yaşanan tartışma büyüyünce 28 yaşındaki B.K silahla vurularak bacağından yaralandı. Kendi imkanlarıyla olay yerinden Devlet Hastanesine giden yaralı B.K tedavi altına alındı. Bacağından vurulan şahısla yapılan görüşmeler sonucu emniyet güçleri şüphelileri yakalamak için harekete geçti. Ekipler şüpheli iki şahıstan birini olayda kullanılan silahla birlikte yakalarken diğer şüpheliyi yakalamak için çalışmaların sürdüğü öğrenildi.
Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.