Tarsus » Spor » Yerel »

"Kontrollü Normalleşme" Döneminde Tarsus’ta Sıkı Denetim

Tarsus İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Zabıta görevlileri kentin birçok bölgesinde denetim yaptı


@mersinhaber 'i takip et
İçişleri Bakanlığı’nın, 81 il valiliğine gönderdiği genelge ile "Kontrollü Normalleşme" döneminde "Dinamik Denetim Modeli “ne geçildi. Bu kapsamda 81 ilde yoğun denetimler gerçekleştirildi.
Covid-19 tedbirleri kapsamında Tarsus İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Zabıta görevlileriyle birlikte 4 Mart 2021 tarihinde saat sabah 09.00-17.00 arasında kentin birçok bölgesinde denetim yapıldı.
Yapılan denetimlerde;
1 AVM, 162 Bakkal, Market, Küçük Esnaf, 47 Berber, Kuaför ve Güzellik Merkezi, 2 Beyaz Eşya, 13 Çay Ocağı, 20 Giyim, 4 Otel, 84 Lokanta, 4 Pazar Yeri, 23 Park, 1 Ganyan Bayi, 1 Halı Saha, 7 İnternet Kafe ve Elektronik Oyun Yerleri, 38 Kahvehane / Kıraathaneler, 2 Mobilya, 4 Nikah ve Düğün Yerleri, 5 Spor Merkezleri / Tesisleri, 1 Benzin İstasyonu, 53 Şehir içi Toplu Ulaşım Aracı, 20 Şehirlerarası Toplu Ulaşım Aracı, 14 Ticari Taksi, 3 Taksi Durağının denetlendiği ve herhangi bir olumsuzluğa rastlanılmadığı belirtildi.
 

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.