Tarsus » Yerel » Adana »

Mersin Tarsus’ta 20 Ekim Tarihinde Hal Kavşağında Yaşanan, İki Kamyon ve Bir Tır’ın Karıştığı Kazada Yaralanan Şoför Hastanede Hayatını Kaybetti

Kaza Öğretmenler Mahallesi D-400 karayolu Mersin-Tarsus istikameti Hal kavşağında yaşanmıştı.


@mersinhaber 'i takip et

Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.
Kazanın detayları şöyle…
S.D.idaresindeki talaş yüklü 42 NE 233 plakalı kamyon iddiaya göre kavşakta kırmızı ışıkta beklerken, arkadan gelen Mustafa Dinek idaresindeki 33 ZC 168 plakalı kamyon çarptı.

Bu esnada aynı yönde ilerleyen cam fabrikasına ait R.Ü.T. yönetimindeki 42 S 4698 plakalı tır da, 33 ZC 168 plakalı kamyona çarptı. Çarpışmanın etkisiyle tırın kupası yerinden fırladı.

Kaza anında araçlarda bulunan yanıcı maddeler alev aldı. Bir anda can pazarının yaşandığı kaza alanına çok sayıda sağlık, arama-kurtarma ve emniyet ekipleri sevk edildi.

Olay sonrası ağır yaralanan şoför Mustafa Dinek (64), kaldırıldığı Adana’daki hastanede yaşama gözlerini yumdu. Dinek’in naşı Tarsus’a getirilerek toprağa verildi.
Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.