Akdeniz » Erdemli » Yerel »

Mersin Erdemli Akdeniz'de Uyuşturucu Sattığı Tespit Edilen Şahısların Ev ve İş Yerlerine Operasyon Yapıldı

Mersin İl Jandarma Komutanlığı KOM Şube Müdürlüğü ekiplerince Erdemli ilçesi Akdeniz Mahallesinde 4 şahsın uyuşturucu madde ticareti yaptığı öğrenilen şahısların ev ve iş yerine yapılan operasyonda, skunk, esrar, metamfetamin, uyuşturucu uyarıcı hap, uyuşturucu kullanımında kullanılan aparat ve uyuşturucu satışından elde edilen 1.745 TL para ele geçirildi.


@mersinhaber 'i takip et
Ekiplerce, 4 şüpheli şahıs hakkında yapılan araştırma ve takip sonucunda ise; şahısların 1 ev ile 1 işyerinde uyuşturucu madde satışı yaptıkları tespit edildi.
Uyuşturucu maddeleri ele geçirmek ve şüphelileri yakalamak için tespit edilen ev ve işyerine operasyon yapan ekiplerce 4 şüpheli şahıs yakalanmış olup uyuşturucu madde arama köpeği “Dünya”ın yardımı ile yapılan aramada;
182 gram skunk uyuşturucu madde,
18 gram esrar,
4 gram metamfetamin uyuşturucu madde,
3 adet uyuşturucu /uyarıcı hap,
6 adet uyuşturucu madde kullanımında kullanılan aparat,
Uyuşturucu madde satışından elde edilen (1745) TL para ele geçirildi.
Olayla ilgili yakalanan 4 şüpheliden 3 ‘ü adli kontrol şartıyla serbest bırakılırken, 1 şüpheli ise tutuklanarak ceza evine gönderildi.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.