Tarsus » Yerel »

Mersin Tarsus Reşadiye Mahallesinde Üzeri Kartonla Kapalı Kuyuya Düşen 17 Yaşındaki Çocuk Hastaneye Kaldırıldı

Mersin’in Tarsus İlçesinde meydana gelen olayda, arkadaşları ile evlerinin bodrum katında kuşlara yuva yapmak isterken, fark etmediği üzeri kartonla kapalı kuyuya düşen çocuk hastaneye kaldırıldı.


@mersinhaber 'i takip et
Alınan bilgilere göre, olay saat 14.20 sıralarında Tarsus Reşadiye Mahallesi 3031 sokaktaki 2 katılı bir evin bodrum katında meydana geldi.
Evde yaşayan ailenin 17 yaşındaki V.C.D isimli oğulları, beslemiş olduğu kuşlara yuva yapmak için arkadaşıyla girdikleri bodrum katında, bir anlık dalgınlık sonucu bir anda üzerinde karton ve içinde az miktarda su bulunan 15 metre derinliğindeki kuyuya düştü.
Bu sırada yanında bulunan arkadaşının bilgi vermesi üzerine olay 112 ye bildirildi.
Yapılan ihbar üzerine kısa sürede olay yerine Polis ve sağlık ile Mersin Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesinin kurtarma ekipleri sevk edildi.
Büyükşehir itfaiyesi kurtarma ekiplerince başlatılan çalışma sonucu, 17 yaşındaki V.C.D. düştüğü kuyudan araç vincine bağlı çelik halat yardımıyla, bilinci açık olarak kurtarılarak sağlık ekiplerine teslim edildi.
Düştüğü kuyudan çıkarılan ve genel durumunun iyi olduğu gözlenen çocuğa ilk müdahale, olay yerine gelen ambulanstaki sağlık ekiplerince yapılırken, tedavi için Tarsus Devlet Hastanesine kaldırıldı.
Gencin vücudunun çeşitli yerlerinde yaralanmaların olduğu olaya ilişkin Tarsus İlçe Emniyet Müdürlüğünce soruşturma başlatıldığı öğrenildi.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.