Yerel »

Mersin’deki Polis Kontrol Noktalarında Alkolmetrenin Yerine Koronavirüs Tedbirleri Kapsamında Ateş Ölçer Kullanılıyor

Koronavirüs salgını dolayısıyla Dünya’da ve Ülkemizde alınan tedbirler bir bir artırılırken Mersin İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından yapılan, uygulamalarda alkolmetre yerine ateş ölçer kullanılıyor.


@mersinhaber 'i takip et
Tüm dünyada olduğu gibi Türkiye'de de etkisini sürdüren korona virüse karşı Mersin'de de mücadele hız kesmeden devam ediyor. İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri sokakta kuş uçurtmadığı gibi sokağa çıkması yasaklanan 65 yaş üstü vatandaşları da evlerine gönderiyor.
Yapılan çalışmalara ilişkin Mersin İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, “Korona virüsün İlimizde salgın haline gelmesinin engellenmesi amacıyla ilimiz şehir giriş çıkış noktalarında sıkı denetim yapılmaktadır. Trafikteki araçları tek tek durduran ekipler araç sürücüleri ile yolcu olarak bulunan kişilerin ateşlerini ölçüyor. Ateşi 38,5 ve üzeri çıkanlar en yakın sağlık kuruluşuna yönlendiriliyor. Ayrıca ekipler, vatandaşları zorunlu olmadıkça dışarıya çıkmamaları konusunda uyarıyor.” ifadelerine yer verildi.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.