Sağlık »

Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca Covid-19 (Koronavirüs) Veri Tablosunu Paylaştı: Toplam Vaka 7 Bin 402, Toplam Ölen Sayısı 108 Oldu

Türkiye Cumhuriyeti Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca, Türkiye'deki Covid-19 vaka ve ölüm sayısını paylaştı.


@mersinhaber 'i takip et
Bakan Koca'nın paylaştığı tabloda, bugüne kadar 108 kişinin hayatını kaybettiğini ve toplam 7 Bin 402 vakanın olduğunu duyuruldu.
Bakan Dr. Koca şu ifadelerle "Türkiye'nin Günlük Koronavirüs Tablosu’nu, HER AKŞAM YENİLENEN VERİLERLE burada ve aşağıda paylaştığım linkte görebilirsiniz. Doğru ve detaylı bilgi bu iki kaynakta." görseli paylaştı.

Türkiye Günlük Koronavirüs Tablosu;Bugün yapılan test sayısının 7 Bin 641, bugünkü vaka sayısının Bin 704 ve bugünkü vefat edenlerin sayısının ise 16 olduğu paylaşılırken, yapılan toplam test sayısının 55 Bin 464, Toplam vaka sayısının 7.402, vefat edenlerin toplam sayısının 108, yoğun bakımda tedavisi devam edenlerin sayısının 445, Toplam ENTÜBE Hasta sayısının 309 ve toplam iyileşen sayısının ise 70 olduğu bilgisi paylaşıldı.
Öte yandan, Sağlık Bakanı Dr. Koca'nın düzenli olarak her gün yenilenen verilerin açıklanacağını ifade ederek paylaştığı covid19 saglik gov tr linkin erişiminde yaşanan yoğunluk nedeniyle aksamalar meydana geliyor.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.