Tarsus » Yerel »

Mersin Tarsus'ta Her Hafta Perşembe Günü Düzenlenen ‘Halk Günü Toplantıları’ Ayda Bir Yapılacak

İlçe Kaymakamı Otcu, “Vatandaşlarımızın Sorunları Çözülmeye Devam Edilecek”


@mersinhaber 'i takip et

Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.
Tarsus Kaymakamı Kadir Sertel Otcu, vatandaşların ayın diğer mesai günleri vatandaşlarımızın bizzat iletecekleri talep ve şikayetleri ile sosyal medya hesapları üzerinden yaptıkları bildirimleri gereği Kaymakamlık ‘Açık Kapı Birimi’ ile ‘Özel Büro Birimi’ tarafından kabul edilip, gereği ivedilikle yerine getirileceğini belirtti.
Kaymakam Otcu, “İlçe Kaymakamı başkanlığında düzenleneceği bildirilen ve 18 haftadır düzenlenmekte olan ‘Halk Günü Toplantıları’ ilgili İçişleri Bakanlığı Genelgesine istinaden bundan böyle ayda bir defa (Her ayın 3. Perşembe günü) düzenlenecektir.
Ayın diğer mesai günleri vatandaşlarımızın bizzat iletecekleri talep ve şikayetleri ile sosyal medya hesapları üzerinden yaptıkları bildirimleri gereği Kaymakamlık ‘Açık Kapı Birimi’ ile ‘Özel Büro Birimi’ tarafından kabul edilip, gereği ivedilikle yerine getirilecektir.
Ayrıca ‘Halk Günü Toplantılarına’ yapılan başvuruların (istatistiki olarak) değerlendirilmesinden; vatandaşlarımızın büyük kısmının sosyal yardım almak için ya da ilgili sosyal yardım kurumlarına yaptığı başvuruların hızlı sonuçlanması için bu toplantılara katıldığı anlaşılmıştır.
Bu nedenle ilgili sosyal yardım kurumları, (daha hızlı ve sağlıklı çalışmaları ve vatandaşların mağduriyetine sebebiyet vermemeleri için) gerekli tedbirlerin alınıp, işlemlerin hızlandırılması hususunda talimatlandırılmışlar dır”
Kaynak: Yeni Doğuş
Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.