Anamur »

Anamur İlçe Müftülüğünden Öğrencilere Değerlendirme Sınavı

Anamur İlçe Müftülüğü yaz dönemi camilerde diyanetin açmış olduğu 8 haftalık bir kurs sonucunda, bütün camilerdeki öğrenciler için ortaklaşa sınav yaptı.


@mersinhaber 'i takip et
Mithat Ünal / Anamur Ekspres -Anamur İlçe Müftülüğü yaz dönemi camilerde diyanetin açmış olduğu 8 haftalık bir kurs sonucunda, bütün camilerdeki öğrenciler için ortaklaşa sınav yaptı. Öğrencilere, siyer, İtikat, ibadet ve ahlak konularının değerlendirileceği öğrencilere eşit olarak toplamda 40 soru soruldu.
İlkokul, Ortaokul ve Liselerden gelen Kız ve erkek 200 kursiyerin katıldığı sınavda İmam hatip Hocaları görevlendirildi. Sınava katılan öğrenciler, yaz sezonu boyunca, aldıkları kurslardan önemli bilgiler edindiklerini söylediler. Cumhuriyet Anadolu Lisesinde yapılan sınava, birinci, ikinci ve üçüncü gelen öğrencilerimize, müftülük tarafından ödüllendirme töreni yapılacağı ifade edildi.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.