Asayiş »

Mıstık Sevinç, Tartışı Eşi Zühre Sevinç'i Bıçaklayarak Öldürdü

78 yaşındaki Mıstık Sevinç iddialara göre 7 yaşındaki Zühre Sevinç'i bıçaklayarak öldürdüğü iddia edilen şüpheli, gözaltına alındı.


@mersinhaber 'i takip et
Olay, Gaziantep'in Nizip ilçesinin Eyüp Sultan Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, Mıstık Sevinç (77) henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı eşi Zühre Sevinç (78) ile tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesinin ardından öfkelenen Sevinç, mutfaktan aldığı bıçakla eşini bıçakladı. Yaşlı kadın aldığı bıçak darbeleri sonucu, kanlar içinde yere düştü.
Evden gelen sesler üzerine komşuları polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaptıkları kontrolde Zühre Sevinç’in yaşamını yitirdiğini belirledi.
Zühre Sevinç’in cenazesi otopsi için Nizip Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Eşini öldüren Mıstık Sevinç ise polis tarafından gözaltına alındı.
Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.