Tarsus » Silifke » Eğitim »

Tarsus Belediye Personeline "İlk Yardım" Güncelleme Eğitimi Verildi

Tarsus Belediyesi, İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu hükümleri kapsamında personeline, Türk Kızılay’ı Silifke Şubesi tarafından uygulamalı ilk yardım eğitimi verildi.


@mersinhaber 'i takip et

Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.
Tarsus Belediyesi Yerleşkesinde Turuncu Salonda gerçekleştirilen eğitimde genel İlk Yardım bilgileri, yaşam belirtileri, solunum yolu tıkanıklığı, göğüs ağrısı gibi konularda, Türk Kızılay’ı Silifke Şubesi Uzmanları tarafından uygulamalı bilgilendirme yapıldı.
İş yerlerinde bulundurulması zorunlu olan ilk yardımcı personelin yetiştirilmesi amacıyla 2016 yılında belediye personeline verilen ilk yardım eğitiminin güncellemesi, teorik ve uygulamalı olarak gerçekleştirildi.
İlk Yardım Eğitiminde, genel ilk yardım bilgileri, yaşam belirtileri, solunum yolu tıkanıklığı, göğüs ağrısı, kanamalar, şeker koması, kırık, çıkık, burkulmalar, zehirlenmeler, hayvan ısırıkları, hasta ile yaralı taşıma gibi konularda yapılması ve yapılmaması gerekenler anlatıldı.
Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.