Mersin Büyükşehir Belediyesi, Kültür ve Sanat Alanında Geleceğin Yeteneklerini Ortaya Çıkarıyor

Mersin Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı’na bağlı Tiyatro Şube Müdürlüğü tarafından, eğitim alan küçük yaştaki kursiyerlere sertifikaları verildi.


@mersinhaber 'i takip et
Mersin Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu yaratıcı drama eğitimleri kapsamında 6 aydır eğitim alan kursiyerler, sertifikalarını almadan önce, yaratıcı drama eğitmeni Özgür Ahmet Gönenler’in yazıp yönettiği 7 farklı skeci sahnelediler.
Mersin Büyükşehir Belediyesi Kongre ve Sergi Sarayı’nda sahnelenen oyunlarda başarılı bir performans sergileyen küçük kursiyerler, oyunları izleyen ailelerinden ve kalabalık bir izleyici topluluğundan bol bol alkış aldılar.
Geleceğin Sanatçıları Büyükşehir Tiyatrosu’nda buluşuyor
Ücretsiz eğitmenler eşliğinde yeteneklerini geliştirme fırsatı bulan çocuklar 6 ay süren eğitimler sonrasında sertifika almaya hak kazanıyor. Mersin’de kültür ve sanat alanında önemli etkinlikler düzenleyen Mersin Büyükşehir Belediyesi sanata ilgi duyan tüm aileleri ve çocukları bekliyor.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.