CHP Tarsus İlçe Başkanı Ali İlk'in Vefat Eden Annesi Fatma İlk, Tarsus'ta Toprağa Verildi

Cumhuriyet Halk Partisi Tarsus İlçe Başkanı Ali İlk'in annesi Fatma İlk toprağa verildi.


@mersinhaber 'i takip et
CUMHURİYET Halk Partisi (CHP) Tarsus İlçe Başkanı Ali İlk ile Yusuf, Muhsin, (merhum) Özcan, Mehmetcan, Bilal, Cahit, Nilgün ve Songül’ün değerli anneleri
FATMA İLK
Hakk’ın rahmetine kavuştu. Merhume için Güney Mezarlığı’nda düzenlenen cenaze törenine CHP Mersin Milletvekili Alpay Antmen, Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Tarsus Kaymakamı Yüksel Ünal, CHP İl Başkanı Adil Aktay, Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan, Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, Büyükşehir eski Belediye Başkanı Macit Özcan, siyasi parti ilçe başkan ve yöneticileri, geçmiş dönem Mersin Milletvekilleri, Oda, Dernek, Kooperatif başkan ve yöneticileri, Belediye Meclis üyeleri, partililer, İlk ailesinin yakınları ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Cenazede duydu dolu anlar yaşandı...
Dualar eşliğinde son yolculuğuna uğurlanan Merhumeye Allah’tan rahmet, kederli ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz. Mekanı Cennet olsun.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.