Mehmet İzol: Seçimler Demokrasinin Vazgeçilmez Unsurudur

Mersin Girişimci İş Adamları Derneği Başkanı (Mersin GİAD) Mehmet Serkan İzol, seçimlerin demokrasi açısından önemli olduğunu belirterek Mersinlileri oy kullanmaya davet etti.


@mersinhaber 'i takip et
Mersin Girişimci İş Adamları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Serkan İzol, yaklaşan yerel seçimler öncesi vatandaşları demokratik bir seçim için oy kullanmaya davet etti. Seçimlerin demokrasinin vazgeçilmez unsuru olduğunu belirten Başkan İzol, ‘Seçimler ülkemizin ve bulunduğumuz kentin kaderini değiştirebilen, demokrasi adına vazgeçilmez bir unsurdur. Bu nedenden dolayı demokrasimize sahip çıkarak görüşümüz ne olursa olsun sandığa giderek oyumuzu kullanmalıyız’ dedi.
Yerel yönetimlerin çalışmalarının Mersin için büyük önem taşıdığını belirten İzol, ‘Seçimin kazananı kim olursa olsun Mersin’e yönelik çalışmalarını kent lobisi ile birlikte yürütmesi gerekiyor. Birlik beraberlik içerisinde atılan adımlar Mersin’i daha farklı bir kent haline getirecektir. Özellikle göreve gelecek başkanların kentimizin turizm alanları üzerinde ciddi oranda çalışmalar yaparak bölgemizde turizm havzası oluşturması gerekiyor. Bu açıdan yerel yönetimlere büyük görevler düşüyor’ dedi.
Mersin için birlik ve beraberlik içerisinde hareket edilmesi gerektiğini belirten İzol, ‘Seçimin kazananı hangi taraf olursa olsun, kaybeden tarafın da Mersinle ilgili görüşlerini göz ardı etmemesi gerekiyor. Mersin’de A partisi veya B partisi diye ayrım yapılmadan rekabetin sonunda kazanan kim olursa olsun kaybedenle birlikte hareket ederse o zaman kazanan Mersin olacaktır. Yerel yönetimlerin bu konudaki tavrı net olursa birlikten güç doğacağına inanıyorum. Yerel seçimlerin ülkemiz ve Mersinimiz adına hayırlı olmasını diler, kazanan tarafın Mersin için çok çalışmasını temenni ederim’ ifadelerini kullandı.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.