Mersin’in İlk Televizyon Dizisi Geliyor! Mersin’in İlk Televizyon Dizisi İçin Görüşmelere Başlandı

Daha önce bir çok dizi, sinema filmi ve reklam filmlerine ev sahipliği yapmış olan Mersin’de şimdide Mersin’in ilk televizyon dizisini çekmek için görüşmelere başlandı.


@mersinhaber 'i takip et
Mersin’in ilk televizyon dizisi olma özelliğini taşıya proje  bu sefer kendi topraklarında yetişmiş insanlarının yer alacağı bir dizi projesi hayata geçecek. Teknik ekibin, yönetmeninden oyuncusuna kadar tüm kadronun Mersin’in insanından oluşacağı sizi yine Mersin’in televizyonunda yayınlanacak.
Çeşmeli Haber internet sitesinde yer alan haberin devamında; Televizyon dizisinin isminin ve yayınlanacak olduğu kanalın gizli tutulduğu öğrenilirken çekimlere yerel seçimlerden sonra başlanacağı bildirildi.Ayrıca projenin yayınlanacağı kanalla resmi görüşmelere ve çekilecek dizi için cast ve mekan çalışmalarına başlandığı belirtildi. Senaristliğini Orhan Kurt’un yapacağı ve yine yönetmen koltuğunu Orhan Kurt ve Fatma Gündüz’ün paylaşacağı dizinin türü Polisiye gerilim türünde olacağı öğrenildi.
Genç yönetmenler Orhan Kurt ve Fatma Gündüz çekimlerinin tamamını Erdemli’de yaptığı “Sessiz Ol” isimli korku ve gerilim konulu kısa film çekmiş ve büyük beğeni toplamışlardı.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.