Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, Sıraç ve Hacıhalilarpaç Mahallesini Ziyaret etti

Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, Sıraç ve Hacıhalilarpaç Mahallelerini ziyaret ederek birlik ve beraberlik mesajları verdi.


@mersinhaber 'i takip et
Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, ilçenin her noktasına taleplere ve eksiklere göre hizmet götürdüklerini belirterek;
“Zaman zaman sizlerle bir araya gelmekteyiz ve fikirlerinizi almaktayız. Her sokağa ve mahalleye vatandaşlarımızın yaşam kalitesini yükseltmek adına, ayrıştırmadan eşit hizmet götürdük, kimseyi etnik kökeni ya da görüşleri ile ayırmadık. Ancak ne kadar hizmet üretirsek üretelim gelişen çağ ile ihtiyaçlar değişmekte ve artmakta. Bu sebeple mahallelerimize gelerek fikirlerinizi alıyoruz. Bizlere verdiğiniz desteklerden dolayı teşekkür ederek daha fazlasını gerçekleştireceğimizin sözünü veriyoruz. Allah hepinizden razı olsun, saygılarımı sunuyorum.” Dedi.
Sıraç Mahalle Muhtarı Ali Külbay ve Hacıhalilarpaç Mahalle Muhtarı Hüseyin Nergiz’de yaptıkları çalışmalardan dolayı Başkan Tollu’ya teşekkür ederek, Başkan Tollu’ya inandıklarını belirterek, arkasında olduklarını söylediler.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.