Güncel » Asayiş »

Mersin’de 4 Çocuk Babasının Borcu İçin Kaçırıldığı İddia Edildi

Mersin’de 3 gündür kayıp ihbarı verilen 4 çocuk babası Abdullah Aksaz’ın borcu için kaçırıldığı iddia edildi.


@mersinhaber 'i takip et
Edinilen bilgilere göre, Mersin’in Mut ilçesinde önceki gün, çocuğunu okula bıraktıktan sonra ortadan kaybolan 31 yaşındaki Abdullah Aksaz’ın bulunması için polis ekipleri arama çalışması başlattı.
Yapılan araştırmada bir firmada şoförlük yapan Aksaz’ın kullandığı kamyon bir alanda terk edilmiş vaziyete bulundu.
Aramalar devam ederken, dün akşam saatlerinde ise ailesini arayan Aksaz, ilçeye bağlı Sarıtaş mevkiinde olduğunu söylemesi üzerine ailenin durumu polis bildirmesiyle bildirilen noktaya giden ekipleri Abdullah Aksaz’ı buldu.
Konuyla ilgili polis ifade veren Aksaz, “ Kamyonumla çocuğumu okula bıraktıktan yolda seyir halindeyken aniden önüme gelen bir otomobil, sellektör yaparak durmamı istedi. Bende ne olduğunu anlamak için kamyonu durdurdum. Otomobilde inen 2 kişi bir anda beni zorla kamyondan indirerek otomobile bindirdi. Daha sonar beni bir bahçeye götürdüler. Bana orada, Karaman Ermenek'te birine kefil olduğum şahsı borcunu ödemeden kaçtığını söylediler . Bende bir boşluk bularak bir anda kaçtım. Ben izimi kaybettirdikten sonra geceyi dışarıda geçirdim ve sabahta olayı aileme bildirdim” şeklinde ifadeler kullandı.
Yapılan sorgusunun ardından 4 çocuk babası Abdullah Aksaz ailesine kavuşurken, polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.