Tarsus »

Mersin'de Otobüs Durağındaki Bankı Kırarak Kullanılamaz Hale Getirdiler

Mersin'in Tarsus İlçesi Yenice Mahallesinde bulunan Mersin Büyükşehir Belediyesince konulan şehirler arası otobüs durağındaki bank kimliği belirsiz kişi veya kişilerce kırarak kullanılamaz hale getirildi.


@mersinhaber 'i takip et
Mersin'in Tarsus İlçesi Yenice Mahallesinde bulunan Mersin Büyükşehir Belediyesince konulan hergün yüzlerce vatandaşın kullandığı şehirler arası otobüs durağındaki bank kimliği belirsiz kişi veya kişilerce kırarak kullanılamaz hale getirildi.
Daha önce Belediyelik olan ve Büyükşehir yasası ile mahalle statüsüne dönen ve Tarsus'a bağlanan Yenice'de yaşanan olay mahalle sakinlerini çileden çıkardı. Adana-Mersin arasında duraklardan birisi olan ve Mahallelinin kullandığı otobüs durağındaki bankın kırılmış olması nedeniyle vatandaşlar banka zarar vererek kullanılmaz hale getirenlere tepki gösterdi.
Yenisi Kısa Sürede Yerine Monte Edildi
Kırılan bankla ilgili Büyükşehir yetkililerine bilgi vermesi üzerine belediye ekiplerince kısa sürede bankın yenisi getirilerek monte edildi.
 


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.