Tarsus » Güncel » Asayiş »

Mersin'de Eczaneye Saldıranlardan 3'ü Tutuklandı

Eczaneye saldıranlar bakın kim çıktı..!


@mersinhaber 'i takip et

Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.
Tarsus ilçesinde meydana gelen eczaneye saldırı olayıyla ilgili gözaltına alınan 8 şüpheliden Kemal A., Şiyar A. ve Osman A., çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.
30 Haziran'da Tarsus'ta eczaneye saldırının ardından çevredeki güvenlik kameralarını inceleyen polis, 8 şüpheliyi gözaltına aldı.
4 eczane çalışanının yaralandığı olayla ilgili emniyetteki sorgularının tamamlanmasıyla hakim karşısına çıkarılan şüphelilerden Kemal A., Şiyar A. ve Osman A., tutuklanarak cezaevine gönderildi, diğerleri ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
Reçete sahibi Suriyeli ile bir çocuk ise savcılıkça serbest bırakıldı.
Öte yandan Sputnik'in haberinde Mersin 'in Tarsus ilçesinde istediği ilacın eşdeğerini veren eczacıya saldıran grubun Suriyeli olmadığı ifade edildi.

" Bize Saldıranlar Suriyeli Değildi... Suriyeli olsa Suriyeli derim"


Eczane sahibi Ali Kemaloğlu'nun gelini Müzeyyen Çiftçi Kemaloğlu sosyal medyadan yaptığı açıklamada, saldırganların Suriyeli olmadığını belirtti.

Haberlere tepki gösteren Kemaloğlu, "Gözaltına alınanlar Suriyeli değil, Süleyman Kaya da ağır yaralı değil, dikiş atıldı sadece haberler komple yanlış. Başka bir sayfa da çalışanın kulağı koptu yazmış, beyefendi yok öyle bir şey. Suriyeli olsa Suriyeli derim serbest kaldılar diyorum hâlâ nereli derdinde insanlar" ifadelerini kullandı.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.