Magazin »

Azka Otel Sahnesi'nde Rober Hatemo Show

ROBER SÖYLEDİ DAVULCU COŞTU

Azka Otel Sahnesi'nde Rober Hatemo Show

@mersinhaber 'i takip et

AZKA'DA BAYRAM KONSERLERİ TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR

Ege'nin incisi Bodrum'un en gözde eğlence ve konaklama mekanlarından Bardakçı Koyu'nda yer alanAzkaOtel, müzik ve eğlence dolu Ramazan Bayramı programının ikinci konserinde Rober Hetemo ile coştu.

Siyahlar içinde çıktığı Azka sahnesinde kendisini dinlemeye gelenlere tam anlamıyla müzik ziyafeti çeken başarılı sanatçı, özellikle davulcusu ile girdiği diyaloglarda ise herkesi gülmekten kırdı geçirdi. Ritmik şarkılarda kendisine eşlik eden davulcusuna ''Yavaş biraz davulu çatlatacaksın, yedeği yok.'' sözleri ile takılan Hatemo, ''Kilim çırpar gibi de vurma tabi, bir ortasını bul artık sen.'' diyerek herkesi kahkahalara boğdu.

Üç saat kaldığı Azka Otel sahnesinde arabeskten Türk sanat müziğine geniş bir repertuvar tercih eden Hatemo, gecenin sonlarına doğru söylediği Ahmet Kaya şarkıları ile de büyük alkış aldı.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.