Tarsus »

Kaymakam Ünal, İŞGEM’i Ziyaret Etti

“İŞGEM’lerin, İstihdama Katkısı Büyük”


@mersinhaber 'i takip et
Tarsus Kaymakamı Yüksel Ünal, Türkiye'de ilk defa Tarsus'ta kurulan İş Geliştirme Merkezi’nin istihdam alanından büyük katkıları olduğunu söyledi.
Kaymakam Ünal, İŞGEM’i ziyaret ederek, üreticilerin ürünlerinin sergilendiği Satış Platformunda beraberinde İŞGEM Genel Müdürü Adem Gül ile birlikte incelemede bulundu.
İŞGEM 1 ve 2’de 100’dan fazla değişik meslek grup firmalarının bulunduğunu ifade eden İŞGEM Genel Merkezi Müdürü Adem Gül, “Tarsus da girişimciliği özendirmiş ve işsizliğe büyük ölçüde çözüm olmuştur.
Tarsus da istihdam sağlayan en büyük merkez haline gelmiştir.Bölge ekonomisine boyutları rakamlarla ölçülemeyecek şekilde katkı sağlamıştır.Tarsus da fabrikaların peş peşe kapanması İşgemi umut kapısı haline getirmiştir.
Ülkemizde girişimciliğin yayılmasına önder olmuştur.Diğer bölgelere de İşgem kurulmasına vesile olmuş olup, hem girişimciliğe özendirmiş, istihdama katkı sağlamış, kayıt dışını önlemede örnek olmuş, hem de İşgem de işini kuran ve mezun olanlarla ülke ekonomisine katkı sağlamaya devam etmektedir” dedi.
Tarsus Kaymakamı Yüksel Ünal, İŞGEM’lerin istihdam alanına katkılarının büyük olduğuna dikkat çekerek, Satış Platformundaki ürünleri inceleyerek, bilgi aldı.

Kaynak: Yeni Doğuş

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.