Asayiş »

Uyuşturucuya Geçit Yok, Kilolarca Uyuşturucu Yakalandı

Mersin İl Emniyet Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin, Mersin genelinde yürüttüğü uyuşturucu madde ticareti yapan şahıslara yönelik çalışmalarla, uyuşturucuya geçit verilmiyor.


@mersinhaber 'i takip et
Mersin Yenişehir Fuat Morel Mahallesindeki bir eve yapılan operasyon ve aramada, streç filmlere sarılı vaziyette 78 Kilo ESRAR ele geçirildi. Şüpheli şahıslar H.İ.K.  ile O.Ş gözaltına alındı ve şüpheliler çıkarıldıkları adli makamlarca tutuklandı.
Ayrıca, Mersin'de yüklü miktarda uyuşturucu hap (Captagon) sevkiyatı yapılacağı bilgisini alan Polisler, bilgilere istinaden alınan tedbirler kapsamında, Kazanlı uygulama noktasında durdurulan bir TIR'da yapılan aramada dorse içerisinde 8 poşet halinde 203 Kilo 400 Gram (1.220.400 adet) Captagon hap ele geçiridi ve Tır Sürücüsü F.K gözaltına alınarak  çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.