Güncel » Yerel »

MESKİ-ASKİ Dayanışması

Adana Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (ASKİ) Genel Müdürü Hüseyin Oprukçu’ya iade-i ziyaret...


@mersinhaber 'i takip et
Mersin Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MESKİ) Genel Müdürü Baha Günhan Güngördü geçtiğimiz yıl Aralık ayında ziyaret gelen Adana Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (ASKİ) Genel Müdürü Hüseyin Oprukçu’ya iade-i ziyarette bulundu.
ASKİ  Genel Müdür Yardımcısı Yüksel Durna’nın da  hazır bulunduğu ziyarette konuşan ASKİ Genel Müdürü Hüseyin Oprukçu, kurum olarak altyapıda Türkiye’ye örnek olacak projeler gerçekleştirdiklerini belirterek, Adana’da yapacağımız örnek yatırım ve projeler için işbirliğine hazırız. Komşu olan iki şehir arasında yürütebileceğimiz ortak çalışmaları değerlendirdik. İki kurum arasındaki dayanışmamız artarak devam edeceğini belirterek, Genel Müdür Güngördü’nün yapmış oldukları bu nazik ziyaretten dolayı teşekkür etti ve çalışmalarında başarılar diledi.
Genel Müdür Güngördü, geçen yıl Aralık ayı içerisinde ASKİ Genel Müdürü Hüseyin Oprukçu’nun gerçekleştirmiş olduğu ziyarete, iade-i ziyarette bulunduğunu, iki komşu ilin Su ve Kanalizasyon İdaresinin işbirliğini artırılmaya yönelik projelerin devam edeceğini belirterek iki kurumun dayanışma içerisinde olacağını belirtti.
 

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.