Güncel » Yerel »

Mersin İçin Yağmur ve Fırtına Uyarısı

Meteoroloji'den son dakika uyarısı geldi...


@mersinhaber 'i takip et

Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.
Meteoroloji Genel Müdürlüğü Mersin için kuvvetli sağanak uyarısının yanısıra Akdeniz’de de fırtına görüleceğini bildirdi.
Yapılan uyarıda Mersin'de görülecek sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların, bu gece ve yarın (Perşembe) öğle saatlerine kadar il merkezinde kuvvetli (21-50 kg/m2), doğusunda Tarsus ve Çamlıyayla ilçelerinde çok kuvvetli (51-75 kg/m2) olması beklendiğinden meydana gelebilecek ani sel, su baskını ve yıldırım düşmesi gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir ifadeleri kullanıldı.
Öte yandan Akdeniz için de fırtına uyarısı paylaşıldı. Meteoroloji’den yapılan açıklamada; ‘’ Batı Akdeniz'de yarın (04.01.2018 Perşembe)akşam saatlerinden sonra doğu ve kuzeydoğu yönlerden 7-9 kuvvetinde (70-90km/sa) kuvvetli fırtına bekleniyor. Fırtınanın (05.01.2018 Cuma) sabah saatlerinden sonra etkisini kaybedeceği tahmin ediliyor’’ denildi.
 
Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.