Tarsus »

Sahil Yolu Çalışmaları Devam Ediyor

BU YOL TARSUS’U DENİZLE BULUŞTURACAK


@mersinhaber 'i takip et
TARSUS-Kazanlı Sahil Bandı Projesi’nin hayata geçmesindeki en önemli adımlardan biri olan 15 kilometrelik yolla ile ilgili olarak çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.
 
Akdeniz Gazetesi'nden Hakan Bulut'un haberine göre, yaklaşık 3 yıl önce çalışmaları başlanan ve duble olarak inşa edilen yolun sahil başlangıç noktasından, Atalar mahallesine kadar olan bölümü tamamlanarak trafiğe açıldı. Ayhanlar firması tarafından yapılan ve toplamda 15 kilometre olacak yol D-400 karayolu Çukurova Fabrika kavşağı, otoban bağlantı yoluna dahil edilecek.
 
D400 karayolundan (Çukurova Fabrikası Mevkii) sahile kadar gidecek olan yol, otoyol kavşağından Atalar köprüsüne bağlanıp, DSİ seddesi kenarından 7 kilometrelik mesafeden denize doğru pompa istasyonunu takip edecek.
 
Orman sahasından denize paralel olarak giden yol tamamlandığında, köylerin içinden geçerek giden yolun 9 kilometre kısalmasını sağlayacak.
 

Kaynak: Tarsus Akdeniz

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.