Mersin Valisi Ali İhsan Su'nun Yeni Yıl Mesajı

Su "Bu yıl içerisinde yaşadığımız mutlulukların ve güzelliklerin 2018 yılında da artarak devam etmesini temenni ediyorum"


@mersinhaber 'i takip et
Vali Su'nun yeni yıl mesajı;

Birey, aile ve millet olarak hissettiğimiz acılar yanında, yaşadığımız mutluluklar ve geleceğe ilişkin umutlarımızla bir yılı daha geride bırakıyoruz. Bu yıl içerisinde yaşadığımız mutlulukların ve güzelliklerin 2018 yılında da artarak devam etmesini temenni ediyorum.

Halkımızın huzur ve refahına katkı sağlayacak sosyo-ekonomik yatırım ve hizmetlerin başarıyla uygulanması noktasında kentin tüm dinamikleri olarak el birliği içerisinde çalışmalarımıza yeni yılda da kararlılıkla devam edeceğiz.
2018 yılının dünyanın dört bir yanında yaşanan mağduriyetlerin sona erdirilerek barışın ve kardeşliğin egemen olmasını sağlayacak gelişmelere vesile olmasını temenni ediyorum.
Yeni yılın ülkemiz ve milletimiz için çok daha bereketli ve huzurlu, sağlık ve afiyet içinde geçmesini en içten duygularımla diliyor, Mersinli hemşehrilerimin yeni yılını tebrik ediyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.

 

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.