Tarsus »

Tarsus Zabıtasından Kaldırım İşgali Denetimi

Tarsus Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, esnaflara yönelik kaldırım ve yol işgali denetimi yaptı.


@mersinhaber 'i takip et
Ekipler, vatandaşların rahat ve güvenli bir şekilde kaldırımlarda yürüyebilmeleri için Şehit Mustafa Mahallesi, Cengiz Topel Caddesi, İsmet Paşa Bulvarı, Mersin Caddesi, Tarihi Ticaret Merkezi civarı, Eski Hal Caddesi üzerinde yaya yolunu kapatan, sarı çizgi ihlali yapan işyerlerine müdahale ederek, ihlalin tekrarı halinde esnaflara yasal işlem yapılacağı konusunda uyarıda bulundu.
Zabıta ekiplerinin rutin olarak kaldırım işgalini önleme çalışmalarına devam ettiğini belirten Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, Vatandaşın rahat hareket edebilmeleri,  kaldırımları rahat kullanabilmeleri için bu önlemleri aldıklarını belirtti.
Başkan Can, "Zabıta Müdürlüğü ekiplerimiz, yayaların kaldırımları rahat kullanmaları açısından, görselliği ve temiz görünmesi için kaldırım işgalleri ile ilgili çalışmalar yaptı, kaldırımı işgal eden esnaflara Belediye Zabıta Tembih namesinin 39. Maddesi hükümleri hatırlatılarak, kaldırım üzerindeki sergi amaçlı mallar ve tabelalar, esnafın açtıkları tezgahlar ve stantlar kaldırılması sağlandı. Sarı çizgiyi ihlal edenler uyarılırken ve bisikletlerini kilitleyerek kaldırımlara bırakanlara gerekli uyarılar yapıldı” dedi.
Başkan Can, kaldırım işgalini önlemek için çalışmaların devam edeceğini belirtti.
 





Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.