Tarsus » Güncel »

Tarsus'ta Yapımı Devam Eden Berdan Nehri Projesinde İnşaatı Çalışmaları Heyecanlandırıyor

Tarsus Belediyesi, Berdan Nehri kenarını baştan sona cazibe merkezi haline getiriyor. İnşaatı hızla devam eden Berdan Nehri projesi Tarsusluları heyecanlandırmaya başladı.


@mersinhaber 'i takip et

Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.
Berdan Nehri 1’nci etap projesinin bütün hızıyla devam ettiğini, ikinci etap için alt yapı çalışmalarını sürdürdüklerini ifade eden Belediye Başkanı Şevket Can, Şelale Otağının karşı tarafındaki 75 dönümlük arsayı da Musabey Vakfından kiraladıklarını, bu alanda keşif yaptıklarını belirterek Çukurova’nın gerdanlığını adım adım işleyeceklerini söyledi.

Başkan Can, ‘’Berdan Nehri kenarına 6.5 km’lik uzunluktaki Adana ile Mersin yolu D-400’den başlayarak. Devlet bahçeli Bulvarına kadar uzanan Berdan Nehri kenarını cazibe merkezi yaparak Adana ve Mersinli vatandaşlarımızı Tarsus’ta ağırlayacağız. Şanssızlığımız şansa dönüşecek. Bütün Çukurovalı hemşerilerimiz nezih bir ortamda vakit geçirecekler. Berdan ırmağı Çukurova’nın gerdanlığı olacak’’ dedi.
İnşaat çalışmasının hızla devam ettiğini ifade eden Başkan Can, projenin tamamen bitmesiyle Tarsus’un, yerli ve yabancı turistlerin tercih edeceği bir kent olacağını vurguladı.
 



Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.