Kültür Sanat » Tarsus »

Başkan Can, “Atamızı Özlemle Anıyoruz”

Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, Ulu Önder Atatürk’ün aramızdan ayrılışının 79’ncu yıldönümü münasebetiyle bir mesaj yayınlayarak, ‘’Atamızı özlemle anacağız’’ diye belirtti.


@mersinhaber 'i takip et
Başkan Can mesajında şu ifadelere yer verdi, “Ulu önderimiz tüm dünyanın takdirini ve övgüsünü kazanmış bir liderdir. Bizim gurur kaynağımızdır. Özellikle son dönemde bulunduğumuz bölgedeki yaşanan olaylar ve gelişmeler bir kez daha onun kıymetini bize açıkça göstermiştir. Ulu Önderin emanetlerine sahip çıkmalı ve onun en büyük emaneti olan Cumhuriyetin kazanımları etrafında kenetlenmeliyiz. O’nu anlamanın ve değerlerine sahip çıkmanın en büyük göstergesi ilim, irfan ve kalkınma mücadelemizde başarıya ulaşmak olacaktır. O’nu hep anacağız ve hep arayacağız. Ayrıca gelecek nesillerimize anlatacağız. Hep birlikte ülkemizin birliğine, dirliğine yönelik her türlü saldırının üstesinden geleceğiz. Bu uğurdaki kanlarını canlarını veren Şehit ve Gazilerimizi saygıyla anıyorum. Bu duygu ve düşüncelerle, vefatının 79’ncu yıl dönümünde, Kurtuluş Savaşımızın Başkomutanı, Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü saygı, minnet ve özlemle anıyoruz” ifadesini kullandı.
 

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.