Tarsus » Güncel »

Tuncay Gengeç'ten Siyasi Parti Başkanlarına Ziyaret

Tarsus'un sevilen iş adamlarından Gengeç Tarım'ın sahibi Tuncay Gengeç ilçe kongrelerini yaparak başkanlığına seçilen AK Parti ilçe başkanı İbrahim Gül'ü ,MHP  İlçe Başkanı Ertuğrul Bodur'u ve  CHP İlçe Başkanı Ali İlk'i makamlarında  ziyaret etti, hayırlı olsun dedi.


@mersinhaber 'i takip et

Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.
Yaptığı hayır işleri ve öğrencilere verdiği burslar ile fakir ailelerin yanında kardeş olan genç iş adamı Tuncay Gengeç siyasi parti teşkilatlarını gezerek, birlik beraberliğe en çok ihtiyaç duyulan dönemde , sağduyu çağrısı yaptı.

Genç İş adamı Tuncay Gengeç '' Siyaset bir bayrak yarışıdır. Halk bu bayrağı kime verirse o mührü elinde taşır. Siyasetin içinde kazanmak ve kaybetmekte var. Ama önemli olan şehrin ve kentin sorunlarına ortak fikir yürütmektir. Şehrin geleceği için yapılacak olan projelere ortak kafa yormaktır''dedi.
Hakkari'de şehit düşen Tarsuslu Üsteğmen Ozan Olgu Köreke'ye rahmet, kederli ailesine ve büyük Türk milletine sabır diliyorum diyen Gengeç '' Devletin bölünmez bütünlüğüne kast edecek her türlü terör olayına karşı halkın ve siyasetçilerin bütün olması gerektiğini'' söyleyerek terörü ve işbirlikçilerini lanetledi.




Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.