Tarsus »

İlçe Teşkilatını Sahte Hesaplar Peşinde Koşanlarla mı Yöneteceksin?

Cemal DOLAŞMAZ yazdı


@mersinhaber 'i takip et

Haber-Yorum: Cemal DOLAŞMAZ
15 Temmuz hain darbe girişiminden önce yaşananları hepimiz hatırlıyoruz.
Sahte hesaplarla Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a karşı yürütülen karalama kampanyaları had safhaya çıkmıştı. “Fuat Avni” ismiyle açılan sahte bir hesaptan halkı kin ve nefrete sürükleyen yazılarla iftiralar ve çamurlar atılıyordu. Olmayan olaylar sanki olmuş gibi paylaşımlar yapılarak Sayın Cumhurbaşkanı’na karşı algı yaratılmaya çalışanlar vardı.
Neyse ki hain darbe girişimi başarısız oldu ve Türk Adaleti de bu sahte hesapları açan kişileri tek tek yakalayarak gerçeklerin ortaya çıkmasını sağladı. Yazılanların hepsi bir algı operasyonundan ibaretti. Türkiye Cumhuriyetinin altına dinamit koymak isteyenlerin o dinamitleri ellerinde patladı.
Son günlerde yine ortalıkta sahte hesap açıp millete iftira ve çamur atanlar çoğaldı. Algı operasyonları yaparak ve hedef göstererek halkı kin ve nefrete sürükleyen paylaşımlar yapılmakta. Sahte hesaplardan yapılan bu paylaşımları da bazı CAHİL diye adlandıracağımız insanlar kendi sayfalarında paylaşarak bu sahte hesapları yönetenlerin amaçlarına hizmet etmektedirler.
Twitter üzerinden açılan bir hesapta yine sağa sola çamurlar ve iftiralar atılmaya başlamışken bir de gördük ki bir Ak Parti yöneticisi bu sahte hesaptan paylaşım yapanların paylaştıklarını kendi sayfasından paylaşarak bunların algı operasyonlarına çanak tutuyor.
Bu yöneticiye sormazlar mı acaba “Sen 15 Temmuz hain darbe girişiminde ‘Fuat Avni’ sahte twitter hesabından Cumhurbaşkanı’na karşı yürütülen algıdan memnunmuydun ki şimdi başka sahte hesaplardan yapılan iftira ve çamur niteliğindeki paylaşımları sayfanda paylaşıyorsun”.
Bununla da kalmayıp çanak tuttuğun paylaşımın üzerine de “Milli iradeyi hiçe sayanlar, bu aziz millete hesap vereceksiniz” yazıyorsun.
Sana buradan yazıyorum;
“Merhaba Gazetesi olarak bizim veremeyeceğimiz hiçbir hesabımız yok. Sana bu akılları kim veriyorsa yanlış yoldasın. Bizleri hedef göstererek sadece “Fuat Avni” gibi sahte hesaplar açarak bu millete ihanet edenlere hizmet edersin ancak. Ortada varsa bir hukuksuzluk zaten bu memleketin mahkemeleri var. Biz gerekirse orada hesap veririz.”
 
Ak Parti İlçe Başkanı İbrahim Gül’e de sormak istiyoruz;
Sahte hesaplar peşinde koşarak halkı kin ve nefrete sürükleyen kişilerle mi ilçe teşkilatını yönetmeyi düşünüyorsunuz?
Yoksa bu yöneticinizin yaptığına CAHİLLİK mi diyeceksiniz?
Şayet bu şekilde düşünüyorsanız da şunu da unutmayın sakın;
Bir Parti Cahillerle yönetilmez.
Bak şimdi bu senin yöneticinin paylaştığı sahte hesabın yöneticilerinin yakaladığı bilgisi geldi. Senin yapman gereken bu tür sahte paylaşımların peşinde koşanları uyarmak ve “Fuat Avni” örneğini hatırlatman. Birilerinin elinde bilgi ve belge varsa zaten Cumhuriyet Savcılarına gider ve gereğini yapar. Ama elinde bir şey yoksa da böyle sahte hesaplar açarak çamur ve iftira atar.
Evet, Sayın İbrahim Gül senden cevap bekliyoruz.
 
Vesselam.
 

Kaynak: Tarsus Merhaba Gazetesi

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.