Tarsus »

Sesim Sarpkaya, 10. Ölüm Yıldönümünde Dualarla Anıldı

Mersin'de 26 Eylül 2007 tarihinde eğitim gördüğü Tarsus Amerikan Koleji'ne gitmek için evlerinin önünde servis beklerken geçirdiği trafik kazasında 15 yaşındayken vefat eden Sesim Sarpkaya ebediyete intikalinin 10.’ncu yıldönümünde dualar ve rahmetle anıldı.


@mersinhaber 'i takip et
İşadamı Bülent Sarpkaya ve Annesi Sema Sarpkaya ile amcası Tarsus eski Belediye Başkanı Bedrettin Sarpkaya, amcası Mustafa Kemal Sarpkaya, Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Sabri Kılıç, Sesim Sarpkya Fen Lisesi Okul yöneticileri ve bir grup öğrenci, Sarpkaya Ailesinin mensupları, yakın dostları ile arkadaşlarının katıldığı anma etkinliği Tarsus Şehir Mezarlığı’nda, Sesim Sarpkaya’nın mezarı başında gerçekleştirildi. 


Okunan Kur’an-ı Kerim ve Yasini Şerif’in ardından dualar edilip, fatihalar okunurken, Sesim Sarpkaya’nın mezarı sevenlerince çiçeklerle donatıldı.


Bilindiği gibi Sesim Sarpkaya’nın babası İşadamı Bülent Sarpkaya ve Ailesi tarafından yapımı gerçekleştirilen 24 derslikli Sesim Sarpkaya Fen Lisesi, Mersin ilinin en başarılı liselerinin başında geliyor. 

Kaynak: Yeni Doğuş

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.