Tarsus »

Tarsus Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu Üyelerinden Ziyaretler

Tarsus Gazeteciler Cemiyeti Yönetimi ve Üyeleri, Tarsus İlçe Emniyet Müdürlüğüne yeni atanan Halis ÜNAL’ı, makamında ziyaret ederek “Hayırlı Olsun” dileğinde bulundu.


@mersinhaber 'i takip et

Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Tarsus Merhaba Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Cemal DOLAŞMAZ  ve köşe yazarlarından Ali SALGİT, Akdeniz Gazetesi Genel Yayın Yötmeni Hakan BULUT, 27 Aralık Gazetesi Sahibi Timuçin BAĞCI, Tarsus Objektif Gazetesi Sahibi Çağın MANAY, Tarsus Gündem Gazatesi sahibi Cihan KEZER ve Radyo Time yöneticisi Erman GEÇİM, ziyarette hazır bulundu.

Tarsus Gazeteciler Cemiyet Başkanı Yeni Doğuş Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Emre GEÇİM, İlçe Emniyet Müdürlüğüne yeni atanan Halis ÜNAL’a yeni görevinde başarılar diledi.
Tarsus’un taşıdığı sosyal ve kültürel değerler ile son derece önemli bir şehir olduğunun altını çizen Gazeteciler Cemiyet Başkanı Emre Geçim, gazeticiler olarak toplumun yararına olabilecek her çalışmada yer alacaklarını söyledi.
 

Kaynak: Tarsus Objektif
Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.