Kültür Sanat » Tarsus »

Yeni Mahalledeki Yaz Şenlikleri

Tarsus Belediyesi tarafından “Yaz Şenlikleri” adı altında şehir merkezindeki mahallelerde organize edilen etkinliklerden bir yenisi daha 19 Eylül Salı günü Yeni Mahalle’de gerçekleştirilecek.


@mersinhaber 'i takip et
Yaz döneminde ‘Yaz Şenlikleri’ kapsamında şehrin değişik mahallerinde düzenlenen konserlerde vatandaşlarla bütünleştiklerini belirten Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, gönülleri birleştirip her mahallede ayrı bir mutluluk yaşadıklarını söyledi.
Önemli olan sevinç ve hüzünde birleşmek olduğunu belirten Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, “Bizim görevimiz sadece yol yapmak park yapmak değildir. Bizler asli görevlerimize ek olarak şehrimizde huzur ortamını hakim kılmak için mücadele etmek zorundayız. Moralleri üst seviyede tutmanın gerek ülkemizde gerekse Tarsus’umuzda ne kadar önemli olduğunun bilincindeyiz. Ülkemiz kritik günlerden geçiyor. Bizler bu süreçte az da olsa vatandaşımıza moral verebilirsek huzurlu bir ülke olmamızda bizimde ufak bir katkımız olacağına inanıyoruz’’ dedi.
Başkan Can, “19 Eylül 2017 Salı günü saat 19.30’da Atatürk Caddesi Yeni Mahalle ve Gaziler Mahallesi Muhtarlıkları önünde düzenleyeceğimiz Ahmet Mercan ve Mustafa Yıldızdoğan konserimize bütün vatandaşlarımız davetlidir’’ şeklinde konuştu. 

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.