Spor »

Başkan Önder Ege'den Tepki

BU KARAR OLDU BİTTİYE GETİRMEKTİR, KABUL ETMİYORUZ


@mersinhaber 'i takip et


2. Lig ve 3.Lig Kulüpler Birliği Genel Sekreteri olan Tarsus İdmanyurdu Kulüp Başkanı Önder Ege yayın gelirleri ile ilgili yaptığı sert açıklamayla, yayın gelirleri ile ilgili alınan kararın kabul edilemez olduğunu belirtti.
 
Başkan Önder Ege 2.Lig ve 3.Lig kulüplerinin yayın gelirlerinden doğan TFF payı %12 den, % 4'e düşürülmüş olmasının bir teslimiyet ifadesi olduğunu dile getirerek , “Böylece TFF kendini Süper Lig ve 1. Lig takımlarına ve tabi ki kulüpler vakfına teslim etmiştir."dedi
 
2.ve3.Lig Kulüpler Birliği Genel Sekreteri Başkan Önder Ege, “'Türkiye Büyük Millet Meclisinden geçen bir yasa var , bu yasa ne yazık Mali Genel Kurulda dahi gündeme gelmeden oldu bitti ile kimsenin görüşü alınmadan yürürlüğe konulmuştur. Bu TFF desteğinin 2.ve 3.lig kulüplerine azalması sonucunu doğurabilir. Zaten yetersiz olan destek daha da düşük hale gelecektir. Bu konu ile ilgili 2.ve 3.lig kulüpler birliği etkin bir hak arama mücadelesi başlatma kararlılığındadır.Bu konuda Sayın Başkan Yıldırım Demirören'in insiyatif almasını bekliyoruz.”
 

Kaynak: Tarsus Akdeniz Gazetesi

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.