Kültür Sanat » Tarsus »

Yeşil Mahallesi’ndeki Yaz Şenlikleri’nde Özlem Özdil Ve Ali Taşoğlu Sahne Alacak

Tarsus Belediyesi tarafından Yaz mevsimin gelmesiyle birlikte başlattığı ‘Yaz Şenlikleri’ 19 Temmuz Çarşamba günü Yeşil Mahalle’de gerçekleştirilecek.


@mersinhaber 'i takip et

Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.
Yaz mevsiminde Temmuz ayını dolu dolu geçirdiklerini belirten Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, bölge halkının talepleri doğrultusunda etkinlikler düzenlediklerini söyledi.

İlkini Ferahim Şalvuz ve Yarbay Şemsettin Mahallelerinde gerçekleştirdiklerini belirten Başkan Can, ikincisinin ise Yeşil Mahalle de Özlem Özdil ve Ali Taşoğlu konseri ile Yaz Şenliklerine devam edileceğini belirtti.

Yaz Şenlikleri’ne bütün Tarsusluları davet eden Başkan Can, “Şehrimizin değişik mahallelerinde düzenli olarak Yaz Şenlikleri düzenliyoruz. Amacımız vatandaşlarımıza yerinde hizmet götürmektir. Buralarda hemşerilerimizle sohbet edip, bir araya geliyoruz. Yaz mevsiminin sıcak günlerinde insanlarımızla gönülleri  birleştiriyoruz” dedi.

Başkan Can, “19 Temmuz 2017 Çarşamba günü saat 20.00’da Yeşil Mahallemizdeki  Özlem Özdil ve Ali Taşoğlu  konserimize bütün vatandaşlarımız davetlidir” şeklinde konuştu.
 

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.