Tarsus »

Genç Adam Elektrik Akımına Kapılarak Hayatını Kaybetti

Mersin'in Tarsus ilçesinde bir kişi çalıştığı işyerinde elektrik akımına kapılarak hayatını kaybetti


@mersinhaber 'i takip et

Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.
MERSİN’in Tarsus İlçesinde fabrikada çalışan işçi, elektrik çarpması neticesinde ağır şekilde yaralandı. İşçi kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi.
 
Olay, D-400 karayolu Tarsus-Adana mevkii, Yunusoğlu mahallesi yakınlarında yaşandı.
 
İddiaya göre 6 Temmuz Perşembe günü sabah saat 08’de işe başlayan 30 yaşındaki Orhan Can, işlerin uzaması nedeniyle gece yarısına kadar mesai yaptı.
 
Bulunduğu odada aydınlatma sistemi bulunmadığı için yanındaki seyyar lamba ile çalışan Orhan Can, zemininde su olan odada saatlerce çalıştı.
 
Saat 24 sıralarında yakında bulunan kaynak makinasında oluşan elektrik kaçağı nedeniyle, zemindeki suya karışan elektrik akımına kapılan Orhan Can, ağır şekilde yaralandı.
 
İş arkadaşlarının haber vermesiyle olay yerine gelen Acil 112 Ambulansıyla hastaneye götürülen ve 3 gün boyunca yoğun bakımda tedavi gören Orhan Can, hayat mücadelesini kaybetti.
 
8 ay önce evlenen ve eşinin 4 aylık hamile olduğu kaydedilen Orhan Can’ın cesedi Savcılık incelemesi için morga kaldırılırken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.


Kaynak: Tarsus Akdeniz Gazetesi
Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.