Tarsus »

Mersin'de Uyuşturucu Bağımlısı Genç Teyzesini Öldürdü, Suç Aletiyle Yakalandı

Mersin Tarsus’ta uyuşturucusu bağımlısı olduğu öğrenilen genç, akli dengesi yerinde olmayan teyzesini bıçaklayarak öldürdü.


@mersinhaber 'i takip et
Olay, merkez Akşemsettin Mahallesi 0159 sokak Akdeniz Sitesi G1 blok zemin katta yaşandı.
 
Uyuşturucu bağımlısı olan ve son dönemlerde psikolojik sorunlar yaşamaya başladığı öğrenilen 25 yaşındaki Y.D.D., gece saatlerinde bunalıma girdi. Mutfaktan aldığı bıçağı önce kendi boğazına götürerek intihar etmek istedi. Bu esnada annesi N.D. oğluna elindeki bıçağı bırakmasını istedi.
 
İddiaya göre aldığı uyuşturucu madde nedeniyle şuurunu kaybeden Y.D.D., oda da bulunan ve akli dengesi yerinde olmadığı kaydedilen 65 yaşındaki teyzesi Teslime Türkmen’in göğsünden ve vücudunun çeşitli yerlerinden yaraladı.Aldığı bıçak darbeleri nedeniyle oldukça kan kaybeden Telime Türkmen, 112 Acil Ambulansıyla götürüldüğü hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.
 

Zanlı Emniyet Ekipleri Tarafından Yakalandı

Yaşlı kadının cesedi otopsi için Tarsus Devlet Hastanesi morguna kaldırılırken, olay sonrası kayıplara karışan Y.D.D. Polis Asayiş Büro Ekiplerince suç aleti ile birlikte yakalanarak gözaltına alındı. 
 

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.