Tarsus »

Başkan Can, Pazarcı Esnafını Ziyaret Etti

Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can Turkuaz Pazar Yerinde pazarcı esnafını ziyaret etti.


@mersinhaber 'i takip et
2016 yılında Belediye tarafından yaptırılan Turkuaz Pazar Yerinde pazarcılarla buluşarak birlikte kahvaltı yapan Başkan Can, pazarcı esnafı ile fikir alıverişi yaparak sorunlarını yerinde dinledi.


Her zaman vatandaşın yanında ve esnafın içinde olan Başkan Can, daha sonra Tarsus Pazarcılar Derneği Başkanı Mehmet Oktay ile birlikte Pazar yerinde incelemelerde bulundu.


Göreve geldikleri 2014 yılından itibaren her geçen gün daha iyisini yapmak için uğraştıklarını dile getiren Başkan Can, yaptıkları ziyaretlerde vatandaşlarla ve esnaflarla fikir alışverişinde bulunarak yapılan istekler doğrultusunda daha memnun edici işler yaptıklarını söyledi.


Başkan Can, ‘’Tarsus’umuzda 330 bin insanımızın burnu kanamadan huzurlu bir şekilde yaşamlarını sürdürebilmeleri için mücadele ediyoruz.129 köyümüzde, kapanan 5 beldemizde, 45 mahallemizde dini, dili, ırkı, milleti, memleketi, partisi ne olursa olsun bizler Allah rızası için çalışıyoruz. Allah rızası içinde çalışmaya devam edeceğiz’’ ifadesini kullandı.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.