Tarsus »

Tarsus Yaz Şenlikleri

Tarsus Belediyesi tarafından Temmuz ayı içerisinde yapılması planlanan Yaz Şenlikleri 5 Temmuz 2017 tarihinde başlıyor.


@mersinhaber 'i takip et
Temmuz ayını dolu dolu geçireceklerini belirten Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, Tarsuslularla bir araya geleceklerini, hep birlikte eğleneceklerini söyledi.

Yaz şenlikleri kapsamındaki halk konserlerinde Tarsuslu yerel sanatçıların ve ünlü sanatçıların yer alacağını belirten Belediye Başkanı Şevket Can, “Tarsus’un değişik semtlerinde bundan sonra düzenli olarak Yaz Şenlikleri düzenleyeceğiz.

Amacımız vatandaşlarımıza yerinde hizmet götürmektir. Buralarda oturan insanlarımızın şehir merkezindeki etkinliklere her zaman katılamadığını bildiğimiz için bundan sonra değişik mahallelerde şenlikler düzenleyeceğiz.

Buralarda yaz şenliği düzenleyerek,  vatandaşlarımızla bir araya geleceğiz özellikle yaz döneminin bu sıcak günlerinde  insanlarımızı bir araya getirip gönüllerini birleştirerek serinletmek istiyoruz” dedi.

Başkan Can, “Yaz şenliklerimiz kapsamında 5 Temmuz 2017 Çarşamba günü Kırklarsırtı Mahallesi’nde Orhan Hakalmaz ve Kadir Somer, 12 Temmuz 2017 Çarşamba günü Yarbay Şemsettin-Ferahim Şalvuz Mahallesi’nde Ahmet Şafak ve Akın Çökel, 19 Temmuz 2017 Çarşamba günü Yeşil Mahalle’de Özlem Özdil ve Ali Taşoğlu  konserleri yapılacaktır.

Ayrıca 14 Temmuz 2017 tarihinde Aliefendioğlu Mahallemizde Köy Şenliğimiz yapılacaktır. Etkinliklerimize tüm vatandaşlarımız davetlidir” şeklinde konuştu.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.