Yaşam » Güncel »

Tarsus Müfütüsü Hayri Erenay, "Yüreğimize Ateş Düştü"

Tarsus Müftüsü Hayri Erenay, Şırnak'ta askeri helikopterin düşmesi sonucu şehit düşen 13 asker için taziye mesajı yayınladı.


@mersinhaber 'i takip et
Tarsus Müftüsü Hayri Erenay mesajında, "Mübarek ramazan ayında Şırnak'tan aldığımız acı haberle yüreğimize ateş düştü. Bizleri derin bir acıya boğan bu elim olayda, şehit olan kahraman Vatan evlatlarımıza Allah'tan rahmet niyaz ediyorum. Şehitlerimizin ailelerine, Türk Silahlı Kuvvetleri'mize ve tüm milletimize başsağlığı diliyorum. Mekanları cennet olsun." paylaşımında bulundu.

Müftü Erenay: "Bugün akşam saatlerinde, Şırnak Uludere ilçesine bağlı Şenoba beldesinden havalanan Türk Silahlı Kuvvetlerimize ait bir helikopterin, yüksek gerilim hatlarına takılarak kaza kırıma uğraması sonucu, helikopterde bulunan 13 askerimizin şehit olduğu haberini teessürle öğrenmiş bulunmaktayım. Bizleri derin bir acıya boğan bu elim olayda, şehit olan kahraman vatan evlatlarımıza Allah'tan rahmet niyaz ediyorum. Milletimizin başı sağ olsun." ifadesini kullandı.

Şehitlerimizin kederli aileleri ve yakınları başta olmak üzere bütün vatandaşlarımıza sabır ve başsağlığı diliyorum. Şu anda vatan nöbeti tutan, üstün bir mücadele azmi, inanmış bir ruhla bekamızı savunan kahramanlarımızı Rabbim korusun, esirgesin diyorum.”

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.