Tarsus »

Mersin Ziraat Mühendisleri Odası Ego Tatmin Etme Yeri mi?


@mersinhaber 'i takip et
Mersin Meyve ve Hasat Günleri, Tarsus’un Çakırlı Mahallesi’nde gerçekleştirildi.

Bu etkinliğin hayata geçmesinde en büyük rol hiç kuşkusuz Mersin Büyükşehir Belediyesi. Ancak bu etkinlikle birlikte kendine etiket yapmak isteyen ve kamuoyunda varlığını göstermeye çalışan kişilerde yok değil.

Mersin Ziraat Mühendisleri Odası Başkanı Mustafa Kemal Karaoğlu yapılan etkinliği kendi bahçesinde yaptırarak kendinin egosunu mu tatmin etmiştir? Tüm üreticilerin katılabileceği ortak bir alan neden belirlenmemiştir?

Öte yandan Mersin Ziraat Mühendisleri seçimlerinde tek tek tüm üyeleri gezen ve telefonla arayarak kendine oy isteyen Sayın Karaoğlu bu etkinliğe tüm üyelerini davet etmiş midir?

Bu kadar kapsamlı planlanan ve tüm planları kendi yapan ve Mersin Büyükşehir Belediyesinden büyük destek alan Karaoğlu’u ilerleyen günlerde siyaset yapmayı mı düşünüyor?

Yapılan etkinliğin planlamasının tamamı Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılmış olsa idi katılımın daha yüksek olacağı söylenirken, Mersin Ziraat Mühendisleri Odası Başkanı Mustafa Kemal Karaoğlu’nun bu kadar dar çerçevede neden bu etkinliği gerçekleştirdiği merak ediliyor.

Mersin Meyve ve Hasat Günlerinde davetli sayısında HASAT yapan Karaoğlu’nun önümüzdeki yıl yapılması planlanan etkinliğin tüm planlamasını Büyükşehir Belediyesine bırakması üreticilerimizin sorunlarına çözüm bulmak da daha faydalı olacaktır.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.