Kültür Sanat » Tarsus »

Tarsus Belediye Başkanı 'Anneler Günü’nü Kutladı'

Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, “Başta şehit ve gazi anneleri olmak üzere tüm annelerin bu güzel günlerini kutluyor, ellerinden öpüyorum”


@mersinhaber 'i takip et
Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, bütün annelerin Anneler Günü’nü kutladı.
Her yıl Mayıs ayının 2'nci Pazar gününe denk gelen, bu yıl 14 Mayıs 2017 Pazar günü Anneler Günü olarak kutlanacağını belirten Başkan Can, annelerin bir gün ile değil, 365 gün, 24 saat hatırlanmaları gerektiğini söyledi.
 
 
“Başta Şehit ve Gazi anneleri olmak üzere tüm annelerimizin ellerinde öpüyorum” diyen Başkan Can, “Annemsiz ilk anneler günümde, haklarını hiçbir şekilde ödeyemeyeceğimiz, Cennetin dahi ayaklarının altına serildiği o yüce varlıkların özel günü. Her geçen gün annemi daha çok özlüyorum. Artık onun için dua etmekten ve O’na layık bir evlat olmak için çalışmaktan başka yapabileceğim bir şey yok. Anneler ki; haklarını, sırtımızda hacca götürsek dahi ödememiz mümkün olmayan anneler, dünyanın en güzel varlıklarıdır. Biz sadece anneler gününde değil, yılın 365 gününde onu sevdiğimizi hissettirelim. Onlar sadece iyi günlerimizde değil, hayatın en acımasız olduğu anlarda bile sürekli yanımızda oldular. Hayatta gerçek sevgi ve merhameti görmek isteyenler annelerimize bakmalıdırlar. Onların her bakışında sevginin ayrı bir yanı keşfedilir. Annelerimiz için ne yapılsa azdır ve onlar her şeyin en iyisine layıktır. Biz, sevmeyi sevilmeyi, saymayı sayılmayı, iyi ile kötüyü ayırmayı, onların sıcak kucaklarında öğrendik. Annelerimiz için ne yapılsa azdır ve onlar her şeyin en iyisine layıktır. Bu duygu ve düşüncelerle başta Şehit ve Gazi anneleri olmak üzere bütün annelerimizin bu güzel ve bir o kadarda anlamlı günlerini kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum” dedi.
 

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.