Tarsus »

Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, Engelliler Haftasını Kutladı

Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, Engelliler Haftası nedeniyle bir mesaj yayınlayarak, engelliler haftasını kutladı.


@mersinhaber 'i takip et
Başkan Can, her yıl 10-16 Mayıs tarihlerinde Engelliler Haftasının kutlandığını belirterek, herkesin bir engelli adayı olduğunu ifade etti.

Başkan Can, “Kimse engelli olmayı istemez. Kim gözünün görmemesini, kulağının duymamasını ister, insanlar herhangi bir uzvunun eksik olmasını düşünmek bile istemez. Hiç kimse 1 dakika sonra neler olacağını bilemez. Herkes bir engelli adayıdır. Engelli kardeşlerimizin geleceğe güvenle bakabilmeleri, üretken bireyler olarak kendi kendilerine yetebilmelerinin sağlanması için tüm imkanların seferber edilmesi gerektiğini düşünüyoruz. Parolamız sevgi olduğu zaman aşamayacağımız hiçbir engel yoktur, sevginin olduğu yerde saygı olur, saygının olduğu yerde hoşgörü olur, hoşgörünün olduğu yerde bütün insanların yüzünden tebessüm eksik olmaz. Önemli olan beyinlerin engelli olmamasıdır. Bütün engellilerimizin haftasının kutlu olmasını diliyorum. Her zaman yanlarında olduğumuzu bilmelerini istiyorum” ifadesini kullandı.
 

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.