Tarsus » Güncel »

Tarsus Barajında Kaybolan Liseli Gencin Cesedine Ulaşıldı

Tarsus'ta Berdan Barajına girdikten sonra suda kaybolan 16 yaşındaki lise öğrencisi Ahmet Selman Yurtsever cansız bedenine 6 saat sonra ulaşıldı


@mersinhaber 'i takip et
Alınan bilgiye göre, bu gün öğle saatlerinde arkadaşlarıyla birlikte Berdan Barajı mesire alanında baraj suyuna giren  16 yaşındaki Lise öğrencisi Ahmet Selman Yurtsever suda yüzerken bir anda gözaden kayboldu.

Arkadaşlarının yardım çığlıklarına koşan vatandaşlar durumu itfaiye ve sağlık ekiplerine bildirdiler.  Oaly yerine gelen Tarsus Belediyesi İtfaiye dlgıçları suda arama çalışması yaptı.

Aramalar sonuç vermeyince, olay yerine Mersin'den Kurbağa Adamlar çağrıldı.Su seviyesinin oldukça yüksek olmasından dolayı suda kaybolan Ahmet Selman Yurtsever'in bulunması için çalışmalar yoğunlaşırtırıldı.

Yaklaşık 6 saatlik bir arama çalışması sonucunda, Tarsus Umut Sami Şensoy Anadolu Lisesi 2.nci sınıfı öğrenci olan Ahmet Selman Yurtsever’in cesedi, baraj sularının döküldüğü kısımda ekiplerce bulundu.

Cesedi sudan çıkarılan Ahmet Selman Yurtsever ailesi ve arkadaşları sinir krizleri geçirirken, talihsiz gencin cesedi Tarsus Devlet Hastanesi Morguna kaldırıld. (TarsusNews.com)

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.