Tarsus » Yaşam » Güncel »

Tarsus'ta Kaybolan 8 Yaşındaki Çocuk Bulundu

Tarsus'ta evinin önünde oynarken kaybolan 8 yaşındaki çocuk bulunarak ailesine teslim edildi.


@mersinhaber 'i takip et

Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.
Tarsus'un Kavaklı Mahallesinde ikamet eden Y. Kerem (8) iismli çocuklarını evde ve oynadığı sokakta göremeyen ailesi hemen çocuklarının bulunması için seferber oldu. 

Durum polis ekiplerine bildirilmesiyle bir çok noktada arama çalışması başlatıldı. Baba Edip Kerem, çocuğunu ararken, çocuğun bulunduğunu öğrendi.TarsusNews.com

Anıt Mahallesinde esnaflık yapan Orhan Aldemir isimli esnaf, çocuğu bularak durumu yetkililere bildirdi. Yetkililer ise babaya ulaşarak çocuğun bulunduğu müjdesini verdi. TarsusNews.com

Çocuğunu sağ salim karşısında görene baba Edip Kerem'in  mutluluğu yüzüne yansırken, çocuğunu bulan ve onu iş yerinde tutarak duyarlılık gösteren esnaf Orhan Aldemir'e teşekkür etti.

Yunus Emre İlköğretim Okulu 3. Sınıf öğrencisi Y. Kerem'in yaşadığı korku gözlerine yansırken, tekrar ailesine kavuşmanın mutluluğunu yaşadı. (TarsusNews.com)
Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.