Yaşam »

Shrink Paketlemenin Ayrıcalıkları Nelerdir?

Shrink paketleme sistemlerinin ortaya çıkması, kısa süre içerisinde tüm dünya genelinde bu paketleme makinalarının kullanılmasını sağlamıştır.


@mersinhaber 'i takip et
Shrink paketleme sistemlerinin ortaya çıkması, kısa süre içerisinde tüm dünya genelinde bu paketleme makinalarının kullanılmasını sağlamıştır. Mevcut sistemlere göre çok daha ekonomik bir şekilde hizmet alınabilen shrink paketleme sistemlerinde aynı zamanda güvenli çözümlerin bulunması paketleme konusunda teknolojik değişiklikler yapılmasını sağlamıştır.

Shrink paketleme sistemlerinde temel prensip, ürünlerin tamamen kaplanması ve dışarı ile temasının kesilmesidir. Böylece ürünler uzun süre boyunca bozulmadan tazeliğini koruduğu gibi kişilerin raflarda bulunan bu ürünleri satın almasında da teşvik edicidir. Bu açıdan bakıldığında sadece Türkiye'de değil dünya genelinde popüler halde bulunan shrink sistemleri, üretim alanlarının olmazsa olmazları arasında yer alır. Bir shrink makinası ile çok kısa sürede seri bir şekilde ambalajlama ve paketleme işlemleri sağlanabilir. Türkiye’nin öncü firmalarından Maripak, bu alanda en iyi hizmeti sunmaktadır.

Shrink İle Seri Üretim

Fabrikada seri bir şekilde yapılan üretimler sonrasında üretimin son aşaması itibariyle ürünlerin paketlenmesi gerekir ve bu hızlı sisteme ayak uydurabilen shrink paketleme sistemleri ile bu paketleme işlemlerinin yapılması oldukça kolaydır. Shrink paketleme sistemlerinde tercih edilen yöntemler, kişilerin paketleme konusunda işlerini daha da kolaylaştırır.
Özellikle işletmelerde son aşamada uygun bir şekilde yapılacak paketleme, ürünlerin satılmasını daha da artıracak bir etkendir. Ürünler satışa sunulduğu alanlarda çok daha uzun süre kalabildiği gibi kimsenin elideğmediği için güven vermektedir. Kişiler ürünleri satın aldıktan sonra bu ürünlere ilk defa açan kişi olur ve böylece güvenli ve içi rahat bir şekilde ürünlerin tüketilmesi sağlanabilmektedir. Paketleme sistemlerinde en önemli detaylardan bir tanesi hızlı fabrikasyon otomasyonuna bu shrink sisteminin ayak uydurabilmesidir. Paketlemenin herhangi bir aksaklık yaşanmadan yapılabilmesi adına bu alanda güvenilir olan modellerin kullanılması gerekmektedir. Bu aşamada ise shrink paketleme sistemi ise ön plana çıkmaktadır.

Shrink paketleme sistemleri ile yapılacak paketleme işlemlerinde ürünün tamamen sarılması ve ardından ısı yolu ile ürünün içerisindeki havanın yok edilmesi sağlanır. Ürün tamamen paket sistemi ile sarıldığından hava almaz ve gıda maddesi olsa da herhangi bir bozulma yaşanmadan ürünlerin uzun süreli bir şekilde kullanılması söz konusu olur. Paketleme sistemleri görüldüğü gibi pek çok farklı aşamada üretim alanlarına destek vermektedir. Verilen bu destekler ürünlerin daha yüksek satışlara ulaşmasında da etkilidir.

https://www.maripak.com/ adresini ziyaret ederek daha fazla bilgi edinebilirsiniz.
 

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.